01 april 2007

WW1H houdt titelkansen gaaf

Ondanks de afwezigheid van Dje en Ben wisten de heren van WW1 gisteren toch de uitwedstrijd tegen DZ 99 te winnen. Deze kerels hadden nochtans de week voordien tegen het onklopbaar gewaande Damme gewonnen. De ploeg bestond uit Duch, Arno en Heylie en was voor deze gelegenheid aangevuld met Thibaut (leeft die nog ? ;-) en "stand-in" Erwin.
Kapitein Heylie had een tactisch plannetje uitgewerkt en het moet gezegd : het klopte als een bus ! De eerste dubbel met Thibaut en Duch (foto) was er eentje zonder druk en diende als opwarming voor beide heren. De wedstrijd ging verloren.
Arno en Erwin (foto) wonnen ondertussen wel dubbel 4. En dan was het money-time! Heylie en Arno moesten het nu waarmaken en deden dat ook met winst in dubbel 2. Heylie was duidelijk in form... En dat was nodig voor dubbel 3 die absoluut moest gewonnen worden.
Heylie en Duch (foto) leken eerst over de tegenstander te walsen maar dan vlotte het plots minder goed... Stress? Te gemakkelijk? Feit was dat de tweede set verloren ging en dat in de derde set een riante voorsprong uit handen gegeven werd. Er volgde zelfs een matchpunt voor DZ... Heylie hield het hoofd echter koel en kon tenslotte uitserveren. Een héééel belangrijk dubbelke.
Tussenstand 1 - 3.
Thibaut (foto) speelde een erg verdienstelijke wedstrijd als eerste man maar verloor. Arno en Duch deden als tweede en derde man echter waar op voorhand op gerekend werd : winnen! Daarmee stond het 2 - 5 en was de overwinning binnen. Erwin mocht nog aan de slag tegen een (goeie) C1 maar verloor. Het deed er echter weinig toe. Met deze overwinning blijft WW1H immers mee op kop in de stand. Volgende week donderdag staat met de WW1H - Damme de absolute topper tussen de beide leiders op het programma!
De avond werd nog afgesloten met wat "drankskes" in de cafetaria (foto), een "Quickske" (letterlijk) in Doornik en een slaapmutske in de Harmonie. Hieruit kon alvast één ding geleerd worden :
Giant-menu's en pinten gaan niet goed samen ;-)

1 opmerking:

Anoniem zei

De cola's in de quick in doornik hebben wel een zoutachtige nasmaak, nietwaar Arnoot.