01 april 2007

WW1H (voorlopig) alleen op kop!

Damme speelt gelijk.
Hot news : Damme was gisteren aan de slag tegen Oostende en bleef steken op een 4 - 4 gelijk spel. Nochtans leek het er op dat ze na de 8 - 0 tegen Latem weer gelanceerd waren. Maar blijkbaar zijn ze niet onklopbaar... Hiermee komt WW1H nu verrassend op kop van het klassement met één puntje voorsprong op Damme. Beide ploegen hebben echter alles nog in eigen handen... Dit belooft voor het treffen tussen beide ploegen volgende week donderdag !
(bron : http://blog.geertdebaets.be/)

Welkom in badminton-blogger-land
Een beetje surfen leert dat we lang niet (meer) de enige badmintonclub zijn met een blog. Her en der duiken er ook andere interessante blogs op. Het leuke is dat je hierdoor sneller op de hoogte bent van nieuwtjes zoals hierboven! In de rechterkolom vind je trouwens een lijstje met interessante badmintonblogs (van clubs die samen met Wit-Wit in competitie treden). Heb je weet van nog andere interessante blogs dan mag je die altijd signaleren. Een mailtje naar ilse.erwin(at)gmail.com volstaat.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

we staan nog steeds 1 punt achter maar hebben wel een wedstrijd minder.

Anoniem zei

Inderdaad, een niet onbelangrijke nuance. In mijn volgende artikeltje (eerst afwachten wat Damme deze avond doet) zet ik alles nog eens op een rijtje ;-)