25 augustus 2007

Babs en Grego getrouwd !!!


Gisterennamiddag (vrijdag) stapten "onzen" Gregory en
"oes" Babs in het huwelijksbootje...

Het was "onze eigenste schepen" Joris die de twee officieel tot man en vrouw mocht verklaren! Hij deed dat met verve! Uiteraard niet zonder de twee eerst een badmintonproef op te leggen in de trouwzaal van het stadhuis... Iets wat ze na drie pogingen vlot tot een goed einde brachten! Een echt "Wit-Wit-huwelijk" dus!

Dit verdiende alvast een regen van rijst en (uiteraard) pluimpjes bij het buiten komen ;-)

Een dikke proficiat vanwege gans de club en al haar leden. We wensen Grego en Babs een fijne toekomst, nog veel lange mix-partijtjes en een paar kleine pluimpkes...

Wat daarop volgde was een fijn feestje waar Wit-Wit uiteraard niet op mocht ontbreken. Het seizoen is alvast fantastisch ingezet... En dan nu allemaal samen : "Ie Ronse ees da iet..."


UPDATE : Klik hier voor een link naar de blog van Het Nieuwsblad waar je meer kan lezen over het optreden van Babs en Heylie op het podium van Bruul 2007. Ze waren er na de ceremonie op 't stadhuis de "special guest" van Luc Caals...

1 opmerking:

Anoniem zei

Nogmaals een dikke proficiat aan het vers getrouwde koppel. Het was een zeer geslaagd feestje achteraf. Het was alsof de ronsische liedjes ons clubliederen waren. Nu wachten achter de toekomst van onze club. We hebben misschien al een suggestie voor een naam. Wat zou je denken van Tavi.