23 augustus 2007

Kalenders competitie 2007 - 2008

Begin deze week werden door de PBO de definitieve kalenders van de provinciale competitie doorgestuurd naar de clubsecretariaten. Je kan hieronder de kalenders voor de ploegen van Wit-Wit downloaden. De kalenders voor de Liga-ploegen stonden al een tijdje op de site van de VBL maar kan je ook hier vinden.
Deze kalenders staan voortaan ook in de rechterkolom van deze blog onder het luikje "competitie" samen met het uitwisselingsformulier. Ook de uitslagen van de laatste wedstrijden en de data van de eerstkomende wedstrijden kan je er wekelijks terug vinden.

Klaar voor bijna 100 wedstrijden...?

Dit seizoen heeft Wit-Wit met een bijkomende mix-ploeg zomaar eventjes 8 ploegen in competitie. Hierbij spelen er twee op Liga-niveau. Samen resulteert dit in maar liefst 98 wedstrijden!!! (Terug te vinden op het laatste tabblad van de PBO-competities). Dit is dan ook een oproep aan alle ploegkapiteins en spelers om hier de nodige aandacht aan te geven en te vermijden dat we als club wedstrijden moeten afzeggen. Haal alvast je agenda boven en reserveer een plaatsje voor de wedstrijden van jouw ploeg(en)!

Geen opmerkingen: