17 november 2007

Tornooi : eerste dag zit er op!

Resultaten online
De eerste dag van het tornooi zit er op. Bijna 200 mensen kwamen over de vloer en er werden meer dan 250 wedstrijden gespeeld! Ook de eerste winnaars zijn gekend. De Heren Dubbel en Dames Dubbel werden vandaag immers volledig gespeeld. De enkelwedstrijden zijn afgewerkt tot en met de halve finales. Je kan alle resultaten van vandaag hier terug vinden.

Winst in HD C2, net niet in HD B2
Gert en Jochim zorgden voor de eerste winst van Wit-Wit door de titel te pakken in Heren Dubbel C2 . Proficiat! Gregory en Dimi verloren dan weer in drie nipte sets hun finale van Heren Dubbel B2.

Pierre op weg naar C2
Ook Pierre is een mooi parcours aan het afwerken. Hij bereikte na vier wedstrijden de halve finale van heren enkel D is is zo goed als zeker van een klassementsverhoging. Ook Delphine en Betsy zijn in de Dames Enkel D doorgedrongen tot de halve finales, net als Dimi in de Heren Enkel B2 en Arno in Heren Enkel B1.

Morgen...
Op zondag wordt het tornooi in de Mix gespeeld. Heel wat Wit-Wit-ers doen een gooi naar de overwinning... Ook het enkeltornooi wordt verder afgewerkt. Daarin hebben we dus nog Delphine, Betsy, Pierre, Dimi en Arno in de halve finales. Benieuwd of er morgen ook nog een titel in zit...

Geen opmerkingen: