18 november 2007

Tornooi Wit-Wit : dag 2

Vandaag op het menu : dag twee van (alweer) het achtste tornooi van Wit-Wit. Traditioneel een dag waarop de (halve) finales van Enkel en het volledige Mix-tornooi gespeeld worden. Dit betekent meestal heel veel poules wat altijd een andere sfeer geeft. Alles verliep vlot en enkele Wit-Wit-ers zorgden voor een uitschieter! Hier vind je alvast alle resultaten van het tornooi 2007!

Pierre wint met glans...
Het begon allemaal "ietsje minder" toen zowel Delphine als Betsy hun halve finale Dames Enkel D verloren. Geen Wit-Wit-er in de finale dus... Daar wist Pierre echter wel voor te zorgen in de Heren Enkel D. Hij won zijn vijfde match en speelde de finale die hij ook (in drie sets) won. Een schitterende tornooizege en een verdiende klassementsstijging naar C2!

Verlies voor Dimi, winst voor Arno.
Ook in de B-reeksen hadden we finalisten. Dimi won zijn halve finale Heren Enkel B2 maar moest jammer genoeg in de finale in drie spannende sets de duimen leggen. Heel erg jammer want het betekende het tweede verlies in een finale op rij. Gisteren verloor hij immers al nipt de Heren Dubbel B2. Dan kon Arno wel de kers op de taart zetten. Na een wat aarzelende start won hij zijn halve finale Heren Enkel B1 waarna hij ook de finale in twee sets naar zijn hand wist te zetten.

Sophie en Heylie sluiten spetterend af!
De allerlaatste wedstrijd van het tornooi was voor Sophie en Heylie. Zij speelden, na winst in de poule, de finale Gemengd Dubbel B2. In een heel spannende en attractieve wedstrijd wisten ze deze (misschien wel wat verrassend) te winnen! (Niet te vergeten dat Sophie nog C2 is...) Een heel mooie prestatie! Nog even vermelden dat in diezelfde C2 Delphine en Jochim trouwens maar op een haar na de finale van de Mix misten.

Kortom : een geslaagd tornooi, een vlotte organisatie en enkele heel mooie prestaties van Wit-Wit. Meer kan een mens niet verlangen ;-) Dan rest er nog enkel om al de deelnemers te bedanken, de medewerkers, de referee en iedereen die van ver of dicht bij het tornooi betrokken was!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

proficiat ERWIN!!!!

Bedankt aan alle helpende handen

Anoniem zei

Proficiat aan iedereen.

Anoniem zei

Een zeer geslaagde 8ste editie met meer dan 200 deelnemers. In goede banen (van 1 tot 11) geleid door Erwin onder het goedkeurend oog van de referee Matthieu bijgestaan door een onvermoeibare umpire Joris. Als club mogen we fier terugblikken op een schitterend weekend met een paar sportieve uitschieters. Met dank aan alle helpende dames en heren.

Arnoot! zei

Ook van mij proficiat aan iedereen...

Djéee-Slet zei

en van ik ne sorry nog nen x voor mijne retard den zondag!