10 februari 2008

Knappe winst voor Dames 1

Het zag er gisterenavond eventjes niet goed uit voor de dames van Wit-Wit 1. Door de onbeschikbaarheid van Flore (actief op IPJO) en het onverwachts afzeggen van Els was WWD1 z'n twee B1-speelsters kwijt. De onthoofde ploeg was uiteraard toch van plan er het beste van te maken en Charlotte, Ilse, Sophie en Inge trokken deze morgen (met een klein hartje) naar Lokeren.
Onder impuls van een sterke Charlotte en dankzij de juiste taktiek van gelegenheidskapitein Ilse werd toch nog een nipte 3 - 5 overwinning uit de brand gesleept. Na de dubbels stond het 2 - 2. Sophie en Inge verloren hun beide dubbels, maar Charlotte en Ilse wisten wel twee maal te winnen. De beslissing zou dus in de enkelspelen vallen. Charlotte had geen moeite met haar tegenstandster maar Inge (foto) verloor wel na een verdienstelijke wedstrijd. Gelukkig wist ook Sophie te winnen en kon Ilse zelfs voor het beslissende vijfde punt zorgen. Eindstand 3 - 5!
Een knap resultaat van deze ploeg die hiermee Wit-Wit Dames 1 in het spoor van Drive houdt. Beide ploegen staan nu gedeeld eerste. Het kan nog spannend worden...

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Goe gedaan Wijvekes!!!

Anoniem zei

Goe maskes!!!!!!
Kdenk dat den eerste keer is dak ik iets goed schrijf over de vrouwen in mijn Wit Wit loopbaan!!!! Maar just is just!!!!