15 maart 2008

WW1 houdt kansen op titel gaaf.

Wit-Wit 1 Heren won zonet op het veld van DZ 99 met 2 - 6. Door deze overwinning komt WWH1 voorlopig (heel eventjes) aan de leiding in tweede Liga! Nu het behoud mathematisch vast ligt moet Wit-Wit de ambities bijstellen en voluit voor de titel durven gaan...

Kapitein Heylie stuurde na het succes tegen Damme zijn ploeg met quasi dezelfde opstelling het terrein op... En ook deze keer werd de basis gelegd in de dubbels. Arno-Ben wonnen als eerste dubbel en Heylie-Duch bevestigden als vierde koppel. De dubbel van Arno-Dje ging weliswaar erg nipt verloren in de derde set, maar Ben-Heylie pakten wel de winst. Tussenstand 1 - 3. Hiermee mocht WWH1 meer dan tevreden zijn. In de enkels zorgden Arno (eerste man) en Duch (laatste man) voor de beslissende kloof, al had Duch er wel een spannende driesetter voor nodig. Tussenstand 1 - 5. Ben en Dje mochten proberen de cijfers nog wat aandikken. Bij Ben lukte dit, bij Dje net niet. Al bij al een mooie 2 - 6 overwinning!

2 toppers in het verschiet
Met deze overwinning wipt WWH1 (voorlopig) over Zwijndrecht naar de kop van de rangschikking. WWH1 telt één puntje meer, maar heeft wel een wedstrijd meer gespeeld!
Maandag 31 maart staat thuis de ablotue topper op het programma tussen WWH1 en Zwijndrecht. Alles supporters welkom! Deze wedstrijd zal immers bepalend zijn voor de titel! Bij verlies is WW1 zo goed als uitgeteld, bij winst heeft het alles nog in eigen handen. Hierna wacht echter nog de aartsmoeilijke verplaatsing naar Lokerse (die uit is op revanche na de vorige nederlaag)! De volgende wedstrijden zijn dus van cruciaal belang!

10 opmerkingen:

Anoniem zei

nipt!!! 15-21/15-21 in de laatste twee sets! K'zal u eens nipt in uwen ... pakken

Anoniem zei

nipt!!! 15-21/15-21 in de laatste twee sets! K'zal u eens nipt in uwen ... pakken

Anoniem zei

nipt!!! 15-21/15-21 in de laatste twee sets! K'zal u eens nipt in uwen ... pakken

Anoniem zei

Ai, Erwin, als den Duch zoiets zegt, dan heb je het zweten...
In het verleden ben ik, als onschuldige toeschouwer, getuige geweest van een dergelijk voorval.
Het ziet er niet goed uit voor u.

Anoniem zei

dirkie....zijde nu nog gene vent geworden...
Den Duch begint ook op ne leeftijd te komen dat hij te pakken is.

Unknown zei

Ik wens jullie veel succes bij de volgende trillerwedstrijd. Ik zal er helaas niet bijzijn maar denk van op afstand zeker aan jullie!!
Zet hem op!!

Anoniem zei

@Dirkie : 't Is niet omdat ie 3 keer iets zegt da' k daarom schui ben ze ;-) De grootste roepers...

@ Els : Die "zet hem op" was dat voor Duch bedoeld als hij vanalles gaat "pakken" ?

@ WW1 : Ik zal er jammer genoeg ook niet bij kunnen zijn! (Dat betekent een serieus risico, want nu moet Heylie enkel spelen...) Maar ik duim mee van in "dardennen"

Anoniem zei

@ Duch ; Ge durft er wel niet bij te zetten dat het nen B2 was hé...

Anoniem zei

Net zoals gij

Anoniem zei

Net zoals gij