08 april 2008

Mix 2 (zo goed als zeker) KAMPIOEN !!!

De tweede Mixploeg won maandagavond met 0 - 8 op het veld van Stekene. Volgens de berekeningen van kapitein Erwin kan de titel in derde provinciale Mix 2 hiermee niet meer ontglippen. (Bij gelijk aantal punten geeft het wedstrijdsaldo van WWG2 de doorslag.) Hiermee promoveert WWG2 naar twee provinciale en maakt deze nieuwe mixploeg van Wit-Wit de doelstelling van het begin van het seizoen waar. (Volgend jaar elke wedstrijd met veren!!!) Toch kreeg WWG2 deze titel niet cadeau en moest er een spannende strijd uitgevochten worden met Beveren. Uiteraard zal Mix 2 voor alle zekerheid de puntjes op de i proberen zetten in de laatste thuiswedstrijd tegen Lokerse. Maandag 14 april staan beide ploegen in Ronse tegenover elkaar. Afspraak om 20 uur. Iedereen die er enen wil drinken op de titel is van harte welkom!!!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

wat is er mis gegaan met de lager geklasseerde ploegen? Hoe komt het dat daar niets meer over geschreven word? Die zijn ook nog interressant om lezen, ook al doen ze het minder goed.

Een regelmatige bezoeker van jullie site

Anoniem zei

Das omdat de ploegkapitein nie zo goed is in verslagskes schrijven...

Erwin zei

Omdat er inderdaad maar ene "zot" is die verslagskes schrijft. (Dank u Jochim... ;-) Al moet gezegd dat onze kapitein van den "ieste ploeg" tegenwoordig ook z'n best doet! Laat het de andere kapiteins inspireren! (Al is het seizoen nu wel bijna ten einde...)

Anoniem zei

't Was ook gewoon al lang geleden dat WW4 en de dames van Wit-Wit 2 hebben moeten spelen. (Dat ligt aan de kalenders.)