10 april 2008

Wit-Wit 4 met 4 - 4 op plaats 4 !

Maandag speelde Wit-Wit 4 z'n allerlaatste wedstrijd van het seizoen. Ze mochten het thuis opnemen tegen Maldegem, tweede in de stand. Deze ploeg presteerde het zowaar om met een B1 (in vierde provinciale!) af te zakken. Toch wisten Albrecht, Jochim, Gert, Gregorio en Sam voor WW4 een mooi "drawke" te versieren.

De twee dubbels met de B1 werden zoals verwacht verloren. Noch Jochim-Gert of Jochim-Sam konden hier iets tegen in brengen. De dubbel met Albrecht-Gregorio was daarentegen een echte thriller die jammer genoeg met 19 - 21 verloren ging in de derde set. Gelukkig wisten Gert-Sam wel een dubbelke te winnen. Tussenstand 1 - 3 na de dubbels. Het zag er niet goed uit... Toch zette WW4 de scheve situatie nog knap recht. Albrecht had geen schijn van kans tegen de B1, maar zowel Jochim, Gert als Sam wonnen hun enkel!
Eindstand : 4 - 4.

Met dit 4 - 4 gelijk spel eindigt WW4 op de 4e plaats in 4e provinciale. Een mooi resultaat en reden genoeg om dit met een stevige pint, jawel, te "vieren"... ;-)

1 opmerking:

Anoniem zei

We hebben ons best gedaan. En hebben mooie resultaten behaald, de hele ploeg. Proficiat aan al de spelers die zich ingezet hebben ;)