10 april 2008

Inge redt de eer voor Dames 2

Ook voor de dames van Wit-Wit 2 zit de competitie er bijna op. Deze avond speelden ze alvast hun laatste thuiswedstrijd. Jammer genoeg was de ploeg van Nilston met 1 - 7 te sterk voor WWD2.

In de dubbels kwam WWD2 duidelijk een nog beetje te kort. Zowel Inge-Betsy, Anneleen-Betsy, Anneleen-Leslie en Inge-Leslie gingen in twee (soms korte) sets de boot in. De enkels waren echter een stuk beter. Inge haalde als "eerste vrouw" het knapste resultaat door in twee sets te winnen van een C1. Uitleg van Inge : "Hoe minder ik kom trainen, hoe beter ik speel" Tja... ;-) Ook Betsy leek op weg naar winst maar kon in de derde set haar niveau niet handhaven. Anneleen merkte nog op dat Betsy op punten gewonnen had, maar jammer genoeg telt dat niet...Ook Anneleen en Leslie verloren nog waardoor de eindstan 1 - 7 was.

Hiermee is WWD2 er niet in geslaagd om de 0 punten achter hun naam van het bord te vegen. Misschien lukt dat nog volgende week in de allerlaatste wedstrijd tegen Evergem, de voorlaatste in de stand...

Geen opmerkingen: