11 april 2008

Wit-Wit 3 ziet Landegem langszij komen...

De ambitie van Wit-Wit 3 hangt al een tijdje af van de toestand van Wit-Wit 2. (Maandag weten we meer over hun kansen op behoud.) Ploegkapitein Joris stelde voor de wedstrijd tegen Polderbos dan ook een tactische ploeg op waarmee gemikt werd op alvast een gelijk spel. Zo hield WWH3 alles nog in eigen handen. Jammer genoeg pakte het niet zo uit en werd met 3 - 5 verloren.

Bedoeling was om minstens drie dubbels te winnen. Dat leek aanvankelijk te lukken. Erwin-Dimi en Venter-Moerie wonnen hun wedstrijd. In de volgende dubbels ging het echter mis. Moerie-Pierre verloren een heel spannende wedstrijd met 19-21 en 23-25 en ook "Thierry-Jerome" verloren in drie sets. Tussenstand 2 - 2, daar waar men gerekend had op 3 - 1. In de enkels was er de verwachte winst voor Dimi. Maar zowel Pierre, Wimpie als David verloren hun wedstrijd. Gevolg : 3 - 5 verlies.

Door dit verlies moet WWH3 nu weer Landegem naast zich dulden aan de top van de rangschikking. Beide ploegen staan met evenveel punten (en zelfs een gelijk wedstrijdsaldo) op kop. Met nog elke één wedstrijd te gaan kan het nog alle kanten uit...

Geen opmerkingen: