18 januari 2009

Joris redt de eer van Wit-Wit 2 !!!

We doen het niet graag, maar we moeten toegeven : Joris heeft vandaag met Wit-Wit 2 een puike prestatie geleverd ;-) Wit-Wit mocht voor z'n eerste opdracht van 2009 naar 4Ghent maar Venterke was gekwetst zodat Erwin aan een (moeilijke) zoektocht kon beginnen naar vervangers. Uiteindelijk was Jochim bereid om tussen het blokken door mee te spelen en ook Joris (niet "goed genoeg" voor Wit-Wit 3) werd opgetrommeld. Hij stelde echter meteen z'n kandidatuur voor een plaatske in Wit-Wit 3 ;-)

Traditionele 5 - 3 zat er net niet in...
Thuis won Wit-Wit 2 nog met zware 8 - 0 cijfers van 4Ghent. Het is echter geweten dat Wit-Wit 2 op verplaatsing meestal net wat zwakker staat en dat die wedstrijden dan ook meestal met 5 - 3 cijfers verloren gaan. Dit was dan ook het absolute minimum dat nagestreefd werd ;-)
Het begon nochtans allemaal niet slecht! Joris en Jochim speelden een sterke dubbel en wonnen die in twee sets! Bij Dimi en Erwin ging het minder vlot. De eerste set ging snel verloren, de tweede was gelukkig wat spannender maar leverde geen winst op. In hun tweede dubbel eenzelfde scenario. Een zwakke eerste set en een spannende tweede die met een netpluim gewonnen werd. De derde set ging echter verloren. In z'n tweede wedstrijd, ditmaal met Moerie, kon Joris minder z'n stempel op het spel drukken en verloor hij. Tussenstand 3 - 1 na de dubbels. Moerie zorgde echter meteen voor wat hoop door z'n enkelwedstrijd te winnen! (Straks wordt hij toch nog een enkelspecialist.) Jochim verloor echter tegen een sterkere tegenstander. Tussenstand 4 - 2. Erwin en Dimi konden nog voor een "drawke" zorgen. Dimi verloor een spannende eerste set maar wist de tweede te winnen. In de derde set kon hij een slechte start nooit wegwerken. De winst was binnen voor 4Ghent. Erwin kon nog de traditionele 5 - 3 cijfers op het bord zetten, maar slaagde daar net niet in. In een heel spannende wedstrijd (21 -19, 22 - 20) maakte hij net iets teveel directe fouten (en jaagde hij zich misschien net wat te veel op) om aanspraak te kunnen maken op de overwinning. Einduitslag : een 6 - 2 nederlaag waar echter niets op af te dingen viel. We onthouden dan maar de prestatie van Joris ;-)

6 opmerkingen:

Jochim zei

Goed dat Joris ne goeien dubbelpartner had...

Victory zei

Da's zeker waar! Knap gespeeld Jochim! Maar ik had Joris beloofd dat ik iets positiefs ging schrijven over hem ;-)

Joris zingt zei

hahahahahaha ik voel me goed ik voel me goed, vraag me niet hoe ik dat doe..... eingt Johan Verminnen

Joris zei

Tuurlijk Jochim ge zeit goe bezig... Nu nog een beke trainen en ge wordt ne grote jongen !!!

De Opper zei

Joris wat een atleet!!!!!! en of die leeftijd!!!!!

Jochim zei

Dank u ^^