23 januari 2009

Vlotte winst voor mix 2 en 3

Onder het goedkeurend oog van de politie van Ronse (nieuwjaarsreceptie in de cafetaria) werkten de tweede en derde gemengde ploeg gisteren een thuiswedstrijd af. Beide ploegen mochten aantreden tegen de (voor)laatste in hun reeks. Dit vertaalde zich in twee vlotte zeges.

  • Wit-Wit G2 - Stekene G1 : 7 - 1
  • Wit-Wit G3 - Landegem G2 : 6 - 2
Hierdoor blijven Mix 2 (2e provinciale) en Mix 3 (vierde provinciale) bovenaan meedraaien in het klassement. Beide ploegen kunnen nog meedoen voor de titel...

Wat onthouden we van deze wedstrijden :

  • Els en Sophie verloren (tot grote frustratie van Els) een dubbel in de derde set met 29 - 30! De reden volgens Els was : "Dat die vrouwen geen enkele shuttle recht konden slaan". Een uitleg als een ander ;-)
  • Joris won nog maar eens een dubbelke (met Jochim)! Is hier een nieuw topduo geboren?
  • Sophie bleek plots over 4 supporters (of waren het bodyguards?) te beschikken. Die kregen echter weinig spektakel te zien, daarvoor was de mix met Erwin te weinig spannend.
  • Inge loodste haar ploeg met tactische richtlijnen weer recht naar de overwinning. Het ging wel een beetje ten koste van haar eigen spel ;-)
  • De "flikken" speelden nog nen stevige derden tem in de cafetaria ;-)

4 opmerkingen:

Heylie zei

Inge blijft dus tactische richtlijnen geven... Ge ziet, ons vrouwen hebben geen training nodig!!!

Anoniem zei

neen, neen, laat ons duidelijk zijn, hoewel het jullie ego weer zal strelen, leer ons nog meer, we kunnen het nog steeds gebruiken!

enge zei

was een beetje te rap, anoniem, ben ik, vooraleer daar weer comments opkomen e ;-)

De Opper zei

In richtlijnen zit het woord lijnen, ik weet niet eens of ze al weet waar die voor dienen:):):):):):)!!!!!!!