23 maart 2009

Afzondering zorgt niet voor winst...

Wit-Wit 1 moest zondag aan de slag tegen Dilsen. Een verplaatsing van meer dan 210 km! Omdat dit toch wel een beetje ver was om zomaar eventje "over en weer" te rijden werd besloten de dag voordien reeds te vertrekken. Uiteraard zou het Wiet-Wiet niet zijn mocht van deze gelegenheid geen gebruik gemaakt worden om dit te koppelen aan enkele sportieve activiteiten. Op afzondering dus... Een verslagje... (Foto : fvdv)
Wit-Wit versus...
Zaterdagvoormiddag deed het Wit-Wit-buske de ronde om Djé, Arno, Erwin en Heylie (elk met z'n MTB) op te pikken. Onderweg vervoegde Duch de rangen. Het mooie lenteweertje zorgde hierbij voor zomerse taferelen. Aangekomen bij de verblijfsplaats (schoon doeningske) stond de plaatselijke gids - één van de tegenstanders daags nadien - de mannen al op te wachten voor een MTB-tochtje. Knap werk van "organisator" Djé. De valiezen werden uitgeladen en de zeembroeken aangetrokken. Wit-Wit maakte in een leuk tochtje kennis met het plaatselijke landschap : zanderige ondergrond, pittige hellingskes, leuke afdalingen... Een pluim voor de gids en z'n trawanten. Hierna was het tijd voor een apérooke. Vervolgens splitste de groep. Duch en Erwin waren getuige van de overwinning van Anderlecht tegen GBA. Arno, Heylie en Djé maakten een boottochtje in Maastricht. Weer terug samen werd gewacht op Ben die aansloot bij de groep na een avondje "Marco" met z'n madam. Met het oog op de wedstrijd daags nadien werd besloten om in groep het vochtgehalt voldoende op peil te brengen en werd gewerkt aan het betere voetenspel en een fijne oog-hand-coördinatie...

Dibad H1 - WW H1 : 6 - 2
Het was 's morgens natuurlijk (veel te) vroeg opstaan voor de wedstrijd tegen Dilsen. De zware voorbereiding zat bij sommige spelers duidelijk nog in de benen (en het hoofd?). Toch zette Wit-Wit al bij al nog een behoorlijke prestatie neer. En zoals wel vaker dit seizoen... nadien was er het gevoel dat er misschien wel een heel klein beetje meer ingezeten had.
Zo verloren Arno en Ben de eerste dubbel nipt met twee keer 21-19. Erwin en Heylie hielden het op het beperken van de schade. Daarna werd gewisseld. Voor het eerst speelde Ben met Erwin. De eerste set was het aanpassen. De tweede set was beter, maar winst zat er niet in. Arno en Heylie konden wel de eer redden in de dubbels en wonnen na een heel spannende wedstrijd. Over de enkelpartijen van Ben, Erwin en Heylie kunnen we kort zijn. In alle drie de wedstrijden werd gestreden om de dubbele punten te halen, waar iedereen ook in slaagde. Winst zat er echter nooit in.
Arno (foto fvdv) maakte dit echter goed door voor de tweede keer de maat te nemen van een A-speler. In een spannende wedstrijd trok hij in de derde set met 26 - 28 aan het langste eind. Knap werk van Arno die hiermee toonde dat hij ondanks een moeilijke voorbereiding toch steeds bereid is "er voor te gaan". Einduitslag : 6 - 2. Met een 100 % fitte ploeg had hier misschien wel een eerreddende (eerste) puntje in gezeten. Nu kon echter niets afgedwongen worden op de winst van Dilsen. Daarna was het tijd voor de weg terug... Na een tochtje van meer dan twee uur stond iedereen na een intensief weekendje weer thuis.

Met dank aan "organisator" Djé die alles in goede banen leidde en voor een leuk weekendje zorgde!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Wiet-Wiet leeft blijkbaar nog...
Klasse dat jullie de sfeer in de ploeg houden. Volgend seizoen terug voor een titel ?

Anoniem zei

@heylie... prachtige foto

Anoniem zei

@Joris: Ik denk dat " Wiet-Wiet leeft terug (de dag na dit weekend)" iets correcter is.

Het was een heel geslaagd weekend. Een dikke pluim voor onzen organisator.