24 maart 2009

Dames 2 winnen knap, Heren 4 net niet...

WW D2 - Evergem D1 : 6 - 2
De dames van de tweede ploeg mochten nog eens aan de slag. Anneleen, Inge, Sophie en Delphine hadden er duidelijk zin in. Het beloofde dan ook een spannende wedstrijd te worden tegen 3 C1's en een C2 van Evergem...
En dat was het ook. Sophie en Delphine wonnen de eerste dubbel in drie sets, maar Inge en Anneleen verloren na een eerste spannende set en een zwakkere tweede set. Delphine bewees dat ze nog steeds in form steekt en won ook haar volgende dubbel, nu met Anneleen. Sophie en Inge verloren. Tussenstand 2 - 2. In de enkelwedstrijden gaven de dames van Wit-Wit echter hun visitekaartje af. Zowel Sophie (twee sets), Delphine (twee sets) maar ook Inge (drie sets) wonnen van een C1. Knap! Anneleen won als "laatste dame" ook haar wedstrijd tegen een C2. Einduitslag : een mooie 6 - 2 winst!

WW H4 - Pluimplukkers H6 : 3 - 5
Ook de heren van Wit-Wit 4 werkten een spannende partij af. De tegenstanders waren een symphatieke ploeg heren uit het Gentse (jaja) waarbij de gemiddelde leeftijd een stukje hoger lag dan onze "jeugdploeg". Maar die ervaring rendeerde in de dubbels. Glenn en Albrecht verloren de eerste dubbel. Ook David en Niels (die twee dubbels speelden) verloren telkens. Ze vochten hierbij echter meer tegen zichzelf en elkaar dan tegen de tegenstanders. Hier is mentaal en tactisch nog werk aan de winkel! Niet toevallig ging de enige winst in de dubbels naar Gregorio en Emmanuel, het duo met de meeste "jaren" op de teller. tussenstand 1 - 3. Iedereen die competitie speelt weet dat het dan heel moeilijk wordt... Glenn en Gregorio deden wat van hen verwacht werd : winnen. Emmanuel ging na een zwakke eerste set ook nipt ten onder in de tweede set. Het was aan Albrecht om alsnog een puntje uit de brand te slepen. Het zag er naar uit dat dit ook ging lukken, maar ondanks enkele matchpunten verloor hij toch z'n enkel met 24 - 26 in de derde set. Einduitslag : een hardbevochten maar verdiende 3 - 5 overwinning voor de mannen van de Pluimplukkers.

Geen opmerkingen: