28 februari 2010

Gouden Flore met zilveren randje

BK Jeugd : 2 x goud en 1 x zilver voor Flore !!!

Op het Belgisch Kampioenschap voor de Jeugd heeft Flore dit weekend bewezen dat ze nog steeds absolute top is... Ze maakte haar favorietenstatus bij de U15 waar en won 2 maal goud en 1 keer zilver. En toch zaten er enkele verrassingen bij...

Onderuit tegen Ine in finale enkel...
In het Dames Enkel kwam het tot de verwachte finale tussen Flore (eerste reekshoofd) en Ine Lanckriet (tweede reekshoofd). Beide vriendinnen kennen elkaar door en door van op de topsportschool. Toch was Flore de favoriete. Ze won immers de laatste onderlinge ontmoetingen (o.a. op tornooi Wit-Wit en IPJO). Maar sport blijft sport en soms speelt ook de factor stress een rol... Flore ging onderuit tegen Ine, die na de titel van Vlaams Kampioen B1 nu ook de Belgische titel U15 op haar palmares mag schrijven.

Dubbeltitel...
Samen met (diezelfde) Ine was Flore uiteraard de grote favoriete voor de titel in Dames Dubbel U15. Ze legden samen een perfect parcours af en haalden inderdaad de titel binnen.

Stuntwerk in mix in reeks hoger...
Maar misschien wel de mooiste titel haalde Flore in de gemengde discipline. Daarin trad ze immers niet aan bij de U15, maar een categorie hoger bij de U17. Samen met haar vaste maatje Nick Marcoen zorgde ze echter voor een heuse stunt. Na een schitterend parcours (met een aantal zware wedstrijden) stonden ze in de finale tegen het eerste reekshoofd (en grote favorieten) Stephanie Van Wel en Robin Parmentiers. Na een knappe wedstrijd haalden Flore en Nick toch nog onverwacht de titel binnen. Een geweldige prestatie!!!

Daarmee haalde Flore (bijna) alles binnen wat er te winnen viel! Proficiat Flore!!!
Alle uitslagen van Flore kan je hier nog eens nakijken.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Prachtprestatie ! Gefeliciteerd ! (Fons Van der Vorst, Drive BC)

Joris zei

Dikke klasse... 't wwas leuk weekendje met uw 2 vaste stressie supporters.
Proficiat miss

djé zei

Waaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuwwwww!!!!!

Congratulations miss...