02 maart 2010

Mooi drawke maar zwakke "derden tem"

Heren 2 mocht het opnemen tegen De Mintons. Een gevecht in de buik van het peleton ;-) De mannen van de Mintons kwamen met een indrukwekkende delegatie van 6 man afgezakt naar Ronse. Kapitein Erwin was al lang blij dat er iets na 20 uur toch nog een paar spelers opdaagden. Deze keer speelde Wit-Wit H2 immers thuis met z'n "verplaatsingsploeg". Mathieu en Heylie zijn nog steeds gekwetst, Dje kampt met een vertrouwenscrisis en Duch wou thuis wat punten scoren ;-) De ploeg bestond naast Erwin dan ook uit Dimi, Venterke, Moerie en Fred. Het werd een spannende ontmoeting die op een billijke drawke eindigde.

Wit-Wit H2 - De Mintons H3 : 4 - 4
Van de Mintons (en zeker van deze ploeg) is geweten dat ze in hun dubbels soms "rare" combinaties maken onder het symphatieke motto "speelplezier gaat boven winnen". En dat was ook deze keer het geval : B1's gekoppeld aan D's en B2's met C1's... Het opende perspectieven voor Wit-Wit. Erwin en Fred speelden niet echt sterk maar wonnen wel dubbel 4. Dimi en Venterke konden het echter niet halen in dubbel 1. Ook na de volgende reeks dubbels kwam er geen afscheiding. Dimi en Erwin wonnen in drie sets (na een serieuze dip in set twee) maar Venterke en Moerie verloren. Tussenstand 2 - 2.
Dimi mocht als eerste enkel alles uit de kast halen tegen hun sterke B1. Een licht gekwetste Dimi kon in set één nog een beetje aanklampen, maar set twee was er te veel aan. Ondertussen mocht kersvers "veteraan" Erwin (35e verjaardag) het opnemen tegen een andere symphatieke "veteraan" Franky Weyn. Het werd een slopende match die Erwin (ondanks wat stress) toch wist binnen te halen. Hiermee stond het 3 - 3. De laatste twee enkels konden alles beslissen. Fred was duidelijk een maatje te klein voor z'n tegenstander (B2) waardoor Wit-Wit op achtervolgen aangewezen was. Moerie bewees dat hij het enkelen nog niet verleerd was en won z'n wedstrijd. Eindstand 4 - 4 en iedereen gelukkig!
Hierna werd er nog "enen" gedronken in de cafetaria, maar wat Heren 2 daar liet zien was niet erg sterk. De overwinning ging hier afgetekend naar de mannen van De Mintons! Respect! ;-) Veel minder respect was er voor het zwakste excuus sinds jaren van Erwin "Ik moet morgen op tijd naar de les"... Hmmmmm...

Geen opmerkingen: