05 maart 2010

Heren 4 blijft het goed doen...

Donderdagavond stonden met Wit-Wit en Wetteren de nummers drie en vier uit vierde provinciale tegen elkaar. Wit-Wit haalde het met mooie 6 - 2 cijfers. Door deze overwinning doen de gasten van Wit-Wit 4 plots zelfs mee voor de titel en volgen ze op één puntje van de leiders (Pluimplukkers). Het blijft dus jammer van die allereerste wedstrijd van het seizoen waar forfait gegeven werd... Hopelijk kost het hen aan het eind van de rit niet de titel...

Een verslagje van kapitein Glenn :

Wit-Wit H4 - Wetteren H2 : 6 - 2
Wit-Wit 4 ging voor de vierde overwinning op rij en in dat geval kwamen ze op 1 punt van de leider in de stand. Wit-Wit 4 deed wat het moest doen en won, maar de ontmoeting eindigde nog op een valse noot.
In de dubbels werd gekozen voor de vast koppels Joris - Glenn en David - Niels. Dit lukte goed en Joris en Glenn wonnen de eerste dubbel in 3 sets en de tweede dubbel met iets vlottere cijfers in 2 sets. Niels en David hadden ondertussen de vierde dubbel gewonnen in 2 sets en verloren de derde dubbel in 3 sets. Maar het bleek toch dat het niet altijd even goed boterde tussen David en Niels.
In de enkels deden Joris en Glenn wat van hen verwacht werd en ze wonnen beiden hun enkel in 2 vlotte sets. David verloor de eerste set nog met 25-27 maar herpakte zich daarna goed en won in 3 sets. Niels leek aanvankelijk ook vlot zijn enkel te gaan winnen, aangezien hij de eerste set gemakkelijk had gewonnen, maar in de tweede set lag de foutenlast veel te hoog en het werd een derde set. In die derde set stond hij aan de kantwissel 11-5 achter maar hij raakte in een discussie met zijn tegenstander over de punten. Glenn werd dan maar gevraagd als wedstrijdleider maar Niels verloor uiteindelijk met 21-15. Zijn sportiviteit was ver te zoeken toen hij zijn tegenstander geen hand wou geven. Achteraf maakte hij nog een opmerking tegen zijn tegenstander waarmee de mannen van Wetteren niet gediend waren en zo eindigde de ontmoeting toch nog met een valse noot.
Het belangrijkste is dat Wit wit 4 won en zo nog steeds in de running blijft voor de titel. Met nog 3 matchen te gaan staan ze op 1 punt van de leider.

Geen opmerkingen: