15 mei 2010

De weg naar de medailles

De verslagen bleven even uit, maar hier zijn de eerste resultaten.

Donderdag was voor iedereen het moment van de eerste wedstrijden en natuurlijk de eerste stress. Ja, zelfs onze speelster met de meeste ervaring kon de zenuwen niet de baas. Celien verloor haar eerste wedstrijd, jammer want deze wedstrijd was een haalbare kaart. Emile en Louis aan de zijde van respectievelijk Christophe en Arno wonnen hun eerste wedstrijd in een spannende 3-setter.

Donderdagmiddag volgde de tweede wedstrijd voor Celien. Haar broer (en coach) Gregorio en de verschillende supporters gaven Celien alvast enkele tips. Maar vooral haar eigen tactische plannen (zie hierboven) zorgden voor een andere aanpak. De tips gaven Celien vleugels en we zagen Celien springend en met het perfect geleerde foot-work over het terrein bewegen tegen een sterke tegenstrever. Celien won met 21-7 en 21-8.

Ondertussen stonden onze kereltjes Emile en Louis eveneeens terug op het terrein voor de discipline "Unifight". Ook hier noteerden we terug een dubbele overwinning voor de Wit-Wit-ers. Het zag er meer en meer naar uit dat het onderlinge duel (de dag nadien) zou bepalen wie de gouden medaille won.

Uit het kamp van onze vrienden van de swimming-club-Ronse hadden we minder goed nieuws, want door een administratieve fout mocht Amoury donderdag niet zwemmen.

1 opmerking:

Victory zei

Schitterende prestaties!! Wat wil je, met zo een tactisch plan!! Daar kan "den ieste ploeg" nog iets van leren...! We zijn al blij als we een papierke hebben voor de ploegopstelling, laat staan een tactisch plan ;-)