15 mei 2010

Goud en Zilver voor Wit-Wit

Gisteren werden de eerste medailles gewonnen door onze spelers. Emile en Louis wonnen immers ook hun resterende 3 wedstrijden. Zoals verwacht moest het onderlinge duel tussen Emile en Louis en de punten tegen de tegenstrevers uitmaken wie goud of zilver haalde. Louis (en Arno) wonnen, Emile (en Christophe) behaalden zilver. Maar dit is eigenlijk niet belangrijk. Een goed gevoel, dit houdt iedereen er aan over. Dank aan de vele supporters die aanwezig waren gisteren en vooral "Hoed af" voor Arno en Christophe die Emile en Louis (en zelfs de tegenstrevers) een unieke ervaring rijker maakten. Op een van de volgende trainingen zetten we onze spelers zeker in de kijker en delen we de medailles uit.

Celien legde gisteren eveneens een foutloos parcours afgelegd. Ze speelde 3 prachtige en spannende wedstrijden en dit zorgde er voor dat Celien morgen toch nog kan meedingen naar de hoogste podiumplaats. We duimen alvast voor Celien die zaterdag als enige Wit-Wit-er nog op het badmintontapijt zal verschijnen.

Ook Amoury van de swimming club Ronse haalde een gouden plak binnen. Amoury zwom een spannende wedstrijd en haalde het met 2 meter voorsprong op zijn concurrenten. Na een moeilijke administratieve rompslomp toch een dikke pluim voor onze vrienden van de zwemmers! Proficiat!

1 opmerking:

Erwin zei

Een dikke proficiat voor Louis en Emile!!! Ze hebben echt knap gespeeld. De medailles zijn verdiend! Ook Duch en Arno deden het trouwens niet slecht, al hebben ze nog niet een vierde van de punten van Emile en Louis kunnen maken ;-)
Een dikke pluim dus voor onze vier "mannen" op de Spelen. Hopelijk doet Celien het morgen even goed!!!