16 juli 2010

Verplaatsen competitie kost geld...

Via de website van Gentse BC (waarvoor naburige clubs al niet goed zijn) botsten we op het volgende stukje verslag uit de Algemene Vergadering van de VBL.

"In de VBL competitie (liga) zal er vanaf volgend seizoen vlotter omgegaan worden met verplaatsingen van ontmoetingen (op papier dan toch), echter daar komt een financiƫle compensatie tegenover te staan. Na het verspreiden van de officiƫle kalender zullen verplaatsingen van ontmoetingen (in onderling overleg tussen de ploegkapiteins) kunnen tot 72 uur voor de voorziene ontmoeting, maar er zal voor elke verplaatsing van een ontmoeting een administratieve vergoeding van 10 boetepunten moeten betaald worden. Dit zullen we zo veel mogelijk moeten vermijden, want kan snel oplopen. Het is dus belangrijk om voor de start van het seizoen de kalender goed in orde te krijgen."

Wetende dat elk boetepunt ook nog een aantal euro's waard is (ik weet niet meteen hoeveel) kan dit bedrag behoorlijk oplopen! Hierbij dan ook een oproep aan alle ploegkapiteins om aan het begin van het seizoen (wanneer het nog kosteloos kan) alle kalenders goed te bekijken en in samenspraak met de spelers eventuele verplaatsingen door te geven aan Erwin !!!

Geen opmerkingen: