01 augustus 2010

Seizoen 2010 - 2011 gaat (weer) van start !!!

Traditioneel start Wit-Wit het seizoen door een handje toe te steken tijdens de Bruulconcerten. Vrijdag was dit weer het geval. Wit-Wit was er een avondje verantwoordelijk voor het uitbaten van de bar. Een taak die perfect op het lijf van Wit-Wit geschreven is ;-) Het is een leuk moment om midden in de vakantie nog eens heel wat mensen terug te zien en bovendien spijst het ook (een klein) beetje de clubkas. (Foto Stijn Delabie - Het Nieuwsblad)

Morgen (maandag 2 augustus) staat de eerste training van het nieuwe seizoen op het programma. Na een pauze van meer dan twee maanden is er weer werk aan de winkel... Zeker als je weet dat de eerste competitiewedstrijden al begin september gepland staan. Afspraak om 20 uur in 't Rosco.

De jeugd en de senioren starten de trainingen pas weer de laatste week van augustus. De jeugd op zaterdag 28 augustus (om 10u00) en de senioren op dinsdag 31 augustus (om 13u30).

Eind vorig seizoen kregen een viertal spelers nog een klassementsverhoging : Erwin, Sophie, Jochim en Julien. We hebben dus nog wat "bakskes" te goed. Erwin neemt maandag alvast de zijne mee ;-) Nog een reden om zeker present te zijn...

Geen opmerkingen: