19 september 2010

Het mag ook eens gezegd ;-)

Het voorbije weekend stak Wit-Wit een handje toe op het eetfestijn van SCR (Swimming Club Ronse) die z'n vijfjarig bestaand vierde. Na de geslaagde samenwerking op de Special Olympics wou Wit-Wit (in ruil voor een centje voor de clubkas ;-) dit best doen.

En het mag ook eens gezegd... sommige "spelers" (neen, we noemen geen namen ;-) ;-) durven bij Wit-Wit al eens de bloemetjes buiten zetten... Maar het waren deze zelfde "spelers" die niet te beroerd waren om gisteren tot in de late uurtjes de handen uit de mouwen (en in het vuile sop) te steken. Ze zijn dan misschien de nagel aan de doodskist van Wit-Wit, maar gisteren leverden ze ook hun bijdrage tot de schatkist van Wit-Wit ;-) Maar ze waren niet alleen! Uiteraard ook een dikke merci aan de ander clubleden die hun steentje bijgedragen hebben!

3 opmerkingen:

djeee zei

Goe gedaan djeee! Ik vind WEL dat er namen genoemd mogen worden!
Goe gedaan Duch, erwin, emile en zus, david, nog ne jongen ma kben zijn naam vergeten, alsook van da meisje met haar zwart haar en nog een manneke die er was met zijn mama en dan nog een jongen en ook nog een meisje...

Tjah ik en namen da ga nie goe samen (srry)

Bedankt voor de hulp!

Ps emile ik heb aan melody gezegd e!

Joris zei

Bedankt Djee om je schade in te halen na 6 soupeees, eneco, 4 bruulconcerten....

Bedankt gasten en groeten van mijn schoonmoeder

djee zei

Ti sgraag gedaan Joris! Kvond ook dat het tijd was... Tot morgen op de schoolcross...