01 februari 2011

Wit-Wit "top" tijdens jeugdcompetitie

Het voorbije weekend trok Wit-Wit met een busje vol jeugdspelers naar Dendermonde voor het eerste deel van de jeugdcompetitie. De jeugd speelt in een formule waarbij alle ploegen elkaar treffen op één plaats en op twee ontmoetingsdagen alle wedstrijden afwerken.

En Wit-Wit deed het schitterend : 4 ploegen van de 6 hebben alle wedstrijden gewonnen tijdens dit eerste weekend van de jeugdcompetitie 2010-2011. Naast Wit-Wit speelden ook Lokerse, Drive, Mintons, Aalst en Smash For Fun mee. Grote afwezige waren de Pluimplukkers.... ? Jammer! Is deze ploeg immers niet de sterkste van de provincie? Vanaf vandaag dus niet meer ;-) Want de Jongens -11, -13, -15 en -17 wonnen al hun wedstrijden. (Een vijfde ploeg zat in een poule met aan andere Wit-Wit-ploeg en werd 3e.)
Maar de meisjes -15 die op een 2de plaats eindigden hebben misschien wel de mooiste prestatie neergezet. Ze haalden nipt niet de overwinning en werden tweede, maar dit met 3 dames jonger dan 13 in de hogere reeks -15. Dank aan de coachen Joris, Arno en Sophie voor 18 uren coaching. De mooie foto's zijn van Fons VDV. De volgende ontmoeting gaat door in het weekend 19-20 maart en dan worden de titels verdeeld. Dat squasclub Ronse trouwens ditzelfde weekend - terecht- de jeugdtrofee voor sportverdienst in Ronse in ontvangst mocht nemen, moet onze jeugdspelers motiveren om volgende jaar hetzelfde na te streven.!!!

1 opmerking:

Joris zei

Mooi rechtgezet :)