24 oktober 2011

Jeugdcup Buggenhout

De plaats van afspraak voor de derde "aflevering" van de Jeugdcup was Buggenhout. Door de verre verplaatsing (meer dan een uur rijden) was de Wit-Wit-delegatie deze keer niet zo groot. Toch konden enkele spelers zich weer een stekje op het podium versieren. Een overzichtje :

Jongens U9 : Kobe wint na thriller tegen Thomas
Bij de U9 was er (eindelijk) wat meer volk opgedaagd. Kobe en Thomas waren elk reekshoofd in hun poule maar moesten toch behoorlijk knokken voor hun plaats in de finale. In die finale haalde Kobe het voor de derde keer op rij erg nipt van Thomas : 12-15, 15-6, 15 - 13. Het niveau was bij momenten erg leuk om zien. En Thomas... die wint er dit jaar zeker en vast ook nog ééntje!

Jongens U11 : Sebbe in finale
Bij de jongens U11 had Sebbe ditmaal de loting eens mee en zat hij niet in de poule van de latere winnaar. Hij greep zijn kans en won overtuigend zijn poule. Ook in de halve finale speelde hij knap wat hem een plaatsje in de finale opleverde. Daarin verloor hij (weeral) tegen Tim De Theije die duidelijk een maatje te sterk was. Toch een knappe prestatie van Sebbe.

Jongens U13 : Lennert strandt in halve finale
Bij de jongens U13 was dit keer niet veel volk van Ronse te bespeuren. Enkel Lennert verdedigde de kleuren van Wit-Wit. Maar dat deed hij helemaal niet slecht. Hij won z'n poule en wist ook de kwartfinale te winnen. In de halve finale was zijn tegenstander echter net iets sterker.

Meisjes U15 : Shelly behaalt zilver
Bij de meisjes U15 had Wit-Wit 3 ijzers in het vuur : Amy, Shelly en Valeska. De concurrentie is echter groot en enkele Shelly wist haar poule te winnen en door te stoten naar de finale. Daarin moest ze echter nipt de overwinning aan haar tegenstandster laten : 21-18, 13-21, 19-21. Jammer!

Jongens U17 : Winst voor Nathan
Bij de jongens U17 was het zelfs nog spannender. Maar ditmaal was het wel in het voordeel van Wit-Wit. Nathan haalde de winst na een ware thriller : 17-21, 21-20, 21-20 !!! In de halve finale had hij hiervoor in een Wit-Wit-duel jammer genoeg ook Nicolas moeten uitschakelen.


Volgende jeugdcup : dubbels in Smash for Fun
De volgende jeugdcup is een "specialleke". In Smash for Fun staat immers alleen maar dubbel op het programma. Ook de moeite waard. Inschrijven doe je hier.

Geen opmerkingen: