20 april 2012

Mathieu scoort (naast het veld)...

Het einde van het seizoen nadert en dan speel je - logischerwijs - al eens een "eindeseizoensmatch". Heren 2 mocht donderdag naar Dendermonde voor zo een wedstrijd. Drive H1 tegen Wit-Wit H2 of de vierde in de stand tegen de vijfde met als inzet die vierde plaats. Niemand had iets te verliezen dus viel het grootste nieuws te rapen in de rand van deze ontmoeting...

Drive H1 - Wit-Wit H2 : 4 - 4
Door de blessure van Pieter en Glenn en het afzeggen van "kleine" Mathieu trok kapitein Erwin maar met 3 man naar Dendermonde. Seppe ging rechtstreeks en was de vierde man. De blaar op Dimi's voet was genezen dus die mocht alvast mee. Daarnaast had ook (grote) Mathieu tussen al het stof van zijn verbouwingen toch nog zijn sportzak gevonden. Hij heeft de voorbije maanden dan wel haast niet getraind, maar hij wist in de wagen wel doodleuk te vertellen dat hij thuis gescoord heeft. Begin november mogen we dus uitkijken naar een nieuw Wit-Wit-erke!!! Proficiat.

De wedstrijd zelf dan. In de dubbels koos Erwin voor vaste koppels, maar dat was geen denderend succes. Bij Dimi en Mathieu was de vonk er niet echt (of was het gebrek aan ritme?) en hun twee dubbels gingen (zwaar) verloren. Erwin en Seppe konden wel nog hun eerste dubbel winnen maar in de tweede kwamen ook zij tekort. Tussenstand 3 - 1. In de enkels wou Wit-Wit nog iets rechtzetten en dat lukte. Ondanks een achterstand in beide sets kon Seppe toch telkens de set naar zich toetrekken en winnen. Dimi stond wel de hele tijd voor en controleerde netjes zijn wedstrijd. Mathieu had niet z'n dagje en verloor. Zo stond het 4 - 3 en was het aan Erwin om alsnog een puntje af te dwingen. En dat  wordt stilletjesaan zijn specialiteit. In drie sets won hij z'n match en bracht zo de eindstand op 4 - 4. Drive was duidelijk beter in de dubbels, Wit-Wit in de enkels. Dit drawke was dan ook een einduitslag waar iedereen mee kon leven. Een pintje sloot tenslotte de geslaagde avond af.

1 opmerking:

sophietje zei

Proficiat aan Mathieu en Julie :)