04 februari 2014

Kobe en Wannes op podium bij U13

Terwijl in Dendermonde door de volwassenen om de Belgische titels gestreden werd, was Oudenaarde het decor voor de volgende manche van de Oost-Vlaamse Jeugdcup. Een ontmoeting waarbij enkel dubbel en mix op het programma stond. Deze keer geen verre verplaatsing, dus stonden er ook meer Wit-Wit-ers aan de start. En met succes. Coach Sophie en haar spelers konden met drie zilveren medailles terug naar huis keren.


Drie keer zilver...
Een eerste zilveren medaille was weggelegd voor Robbe en Batiste bij de JD U11 (jongens dubbel). Ze speelden enkele heel spannende wedstrijden en konden de poule afsluiten als tweede! Knap!

De strafste prestatie kwam misschien wel van Kobe en zijn maatje Wannes (Lokerse). Een beetje geholpen door een gunstige loting konden ze als U11-spelers hun poule winnen in JD U13. In de finale wachtten de winnaars van de andere (zware) poule. De finale werd echter geen afstraffing. Integendeel, met 21-15 en 21-17 boden ze aardig weerwerk. Een verdiende podiumplaats dus (foto). Ze lijken alvast beide klaar voor het Provinciaal Kampioenschap volgende week in eigen huis. In diezelfde reeks werden Sebbe en Victor nog vijfde en behaalden Jorn en Casper een mooie (gedeelde) zevende plaats.


Het gebeurt niet vaak, maar ook in de Gemengde reeks zagen we Ronsenaars aan het werk. De reeksen U11 en U13 waren samengevoegd. Louis en Olivia eindigden op de derde plaats in het algemeen, maar de tweede in hun leeftijdscategorie. Mooi!

In de oudere reeksen (U15 en U17) waren geen spelers van Ronse te bespeuren. Hopelijk volgen die ook nog...

1 opmerking:

La Mama zei

Super gedaan!! En succes zaterdag op het PK!