03 februari 2014

Provinciaal Kampioenschap Jeugd in Ronse!

Zaterdag 8 februari
Na al het badmintongeweld van het voorbije weekend - de Belgische Kampioenschappen in Dendermonde - gaat het badmintonleventje weer zijn gangetje. En kijk... het komende weekend staat in Oostvlaanderen alweer het volgende "topevenement" op stapel : de Provinciale Kampioenschappen voor de Jeugd. Voor de eerste keer is Ronse (Wit-Wit) de gastheer voor dit kampioenschap. Het zal met iets minder (groene) matten en spektakel zijn, maar we hopen een even strakke timing te kunnen hanteren.

De loting en planning is ondertussen al achter de rug en kan je sinds 1 februari hier terugvinden :  http://badmintonvlaanderen.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=7E1EC3BF-97B8-43C5-98E1-81E1E27138B2

Let er op dat je als speler (zeker als thuisspeler) op tijd in de zaal aanwezig bent. Dit betekent een half uurtje voor je eerste wedstrijd.

Titelkansen Wit-Wit
Gezien de reeksindeling moet dit Provinciaal Kampioenschap toch enkele medailles kunnen opleveren voor de thuisspelers. Zeker in de reeksen U15 en U17 mogen de Wit-Wit-ers (Shelly, Amy, Nathan, Quentin, Gatien...) toch wat ambities hebben. In de lagere reeksen U9, U11 en U13 wordt het - zeker gezien de moeilijke loting - geen evidentie om het podium te halen. Al kijken we toch uit naar de prestatie van Kobe en zijn maatje Wannes in het dubbel U11.

Geen opmerkingen: