04 april 2011

Enkel Arno overleeft tsunami Lokerse...

Terwijl in de verslagjes van de dames het enthousiasme er af spat (zie vorig verslag) gaat het bij Wiet-Wiet van kwaad naar erger. Nadat eerder al Duch en Mathieu (kwetsuur) afhaakten, verstuikte Heylie z'n duim bij het skiën en was Djé onbeschikbaar. De ondankbare taak om na de Ronde van Vlaanderen nog competitie te gaan spelen in Lokeren was dan ook weggelegd voor een licht gekwetste Arno, een "geblokeerde" Ben en de "invallers" Erwin en Dimi. Heel snel (letterlijk en figuurlijk) bleek dit ploegske te zwak om een gemotiveerd Lokerse (nog in de running voor de titel) weerstand te bieden. De mogelijke stunt waarvan sprake in een vorig verslag was dan ook heel ver weg! Al zorgde Arno dan weer wel voor een prestatie van formaat!

Lokerse H1 - Wiet-Wiet : 7 - 1
Gelegenheidskapitein Erwin had met 4 spelers niet echt veel ruimte voor fantasiekes. De dubbels werden met vier verschillende koppels gespeeld en de enkels volgens sterkte. Veel maakt het echter niet uit. Arno en Erwin (de laatste wedstrijden wel goed bezig) hadden een beetje de pech om tegen het sterkste koppel van Lokerse (strategisch op 2 en 3 geplaatst) uit te komen. Ze misten hun start volledig en konden daarna enkel achtervolgen. De tweede set was iets beter maar beiden maakten te veel makkelijke fouten. Erwin en Dimi (een koppel die normaal aan de slag is in tweede provinciale) hadden daarna de pech om ook tegen dit duo te mogen (moeten) spelen. Ze mochten ervaren dat tussen 2e Provinciale en 2e Liga wel een niveauverschil ligt en moesten zich troosten met het mooiste punt van de wedstrijd. Maar goed, dankzij deze twee invallers was er tenminste nog een wedstrijd al zullen die van Lokeren er niet veel aan gehad hebben. Daarvoor hadden Dimi en Ben ook al hun dubbel verloren. Vooral in de eerste set was duidelijk dat deze twee nog nooit samen gespeeld hadden. De tweede set was al stukker beter, maar ging nipt verloren. De hoop op een eer-reddend dubbelke lag bij het duo Ben - Arno. Ben speelde echter met een geblokkeerde nek en Arno zat al met z'n hoofd bij zijn enkel tegen Sam. Gevolg : een snelle 4 - 0 tussenstand.

Arno wint (als enige) van Sam!
Daarna was echter het moment van Arno (foto) gekomen. Hij bewees waarom het zo jammer is dat Wiet-Wiet naar derde Liga zakt. Met zo een speler in de rangen moet Ronse meer kunnen bieden. Hij won immers in een spannende wedstrijd van Sam die zo z'n eerste nederlaag van het seizoen kreeg aangesmeerd. De arme Sam mocht het nadien nog enkele keren horen van Arno én zijn ploegmaats ;-) Ben kreeg in zijn enkel behoorlijk wat punten cadeau in een wedstrijd die er eigenlijk geen was. Ook Erwin ging vrij snel de boot in tegen Jordy. Vorig jaar speelde hij op Lokerse nog één van z'n beste wedstrijden tegen deze jonge kerel, maar het niveau van nu is bij Erwin zeker niet wat het toen was en hij mocht blij zijn dat Jordy zijn portie foutjes maakte. Tot slot mocht Dimi - vorige week nog de verrassing van de ploeg - in zijn favoriete discipline aan de slag. Hij speelde een degelijke eerste set, maar moest in de tweede ook z'n meerdere erkennen in zijn tegenstander. Zo stond Wiet-Wiet na 1u45 al weer onder de douche! In de ontmoeting op de pleintjes er naast waren ze nog aan de dubbels bezig! Het voordeel was dat Wiet-Wiet zo voldoende tijd had om de berg hot-dogs die Lokerse voorzien had, te helpen verorberen. Maar ook daar zijn ze niet helemaal in geslaagd ;-) Donderdag wacht nog de laatste (thuis)match tegen Lebad, maar met de huidige form lijkt ook daar een stunt er niet echt in te zitten. Misschien moeten de heren van Wiet-Wiet 1 zich optrekken aan de dames die na hun degradatie vorig jaar dit seizoen een leuk, spannend en gemotiveerd seizoen achter de rug hebben...

3 opmerkingen:

La Mama zei

Goed bezig hé Arno! Dikke proficiat voor deze prestatie te Lokeren!

De Opper zei

Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmh

Anoniem zei

arno

je bent een echte grode jongen he
en ik weet dat jij zeer je best doet voor de inzet in leverdt
in de club

en ook een straf dat zeer goed kan badmintonen

doe je heel je best
en verzorg toch goed aan je hoding
van je celien veel kusjes