05 april 2011

Hiep hiep hoera : 5 jaar en 1000 berichten!!!

Zwart op Wit-Wit bestaat 5 jaar!
Haast exact vijf jaar geleden (3 april 2006) zag deze blog het levenslicht en verscheen het eerste berichtje... (Lees het hier nog even na.) Sinds dan heeft "Zwart op Wit-Wit" zijn stekje verovert bij zowel de leden van Wit-Wit als bij andere badmintonspelers in Oost-Vlaanderen (en soms daarbuiten). Bedoeling was om op een snelle manier verslagen en berichtjes over Wit-Wit de wereld in te sturen. En daar is deze blog toch wel in geslaagd. Zo weet vriend en tegenstander dat na een wedstrijd heel vaak een verslagje op deze blog terug te vinden is. Daarnaast bieden de links in de linkerkolom van de blog op een snelle manier toegang tot heel wat informatie zoals tussenstanden, ander websites etc. Ook foto's, leuke uitspraken of interessante weetjes vinden hun weg op deze blog.

1000-ste bericht !!!
Het toeval wil dat dit berichtje meteen ook het duizendste bericht is op deze blog! Een tweede mijlpaal! Dit betekent dat er gemiddeld meer dan 200 berichten per jaar verschijnen of dat er dus minstens om de twee dagen iets nieuws te lezen valt! Mochten ze allemaal eens achter elkaar afgedrukt worden dan zouden al deze berichten al een lijvig boek vormen die mooi de geschiedenis van de laatste vijf jaar van de club beschrijft. Hoogtepunten waren daarbij ongetwijfeld de vele titels van Wit-Wit met in het bijzonder de titels van Heren 1 en de bijhorende promotie naar tweede en eerste Liga. Ook de knappe prestaties van de onze jeugdspelers (in het bijzonder van Arno en Flore) waren een rode draad doorheen deze blog.

Kruip in je pen...
Het overgrote deel van al deze berichten komt op naam van ondergetekende. Maar ook Joris en Venterke laten soms van zich horen. Ook na vijf jaar schrijf ik nog met plezier regelmatig (haast dagelijks) een stukje. Gelukkig dragen de laatste maanden enkele spelers / kapiteins zoals Jochim, Glenn en Julie hun steentje bij. Bijdragen die meer dan welkom zijn en ook nodig! Het huidige tempo is immers niet nog eens vijf jaar vol te houden en zal zich de komende jaren wat meer beperken tot de eigen ploegen en algemene berichten. Ook het schrijven van een "reactie" bij een artikel draagt mee tot het levendig maken van deze blog. Maar ook dit lijkt de laatste maanden een beetje te verwateren. Bij deze dan ook een oproep om in je pen te kruipen en van jou te laten horen ;-) En vergeet ook niet een bezoekje te brengen aan de andere badmintonblogs in ons landje. Ook de mensen achter deze blogs / websites verdienen je aandacht!


Oh ja, voor de "geschiedkundigen" onder ons : onderaan de rechterkolom van deze blog vind je per jaar en per maand ook een link terug naar de oude berichten op deze blog ;-) Zet gerust eens een stapje terug in de tijd...

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Gefeliciteerd! Trakteert den blog dan ook op een baksken? ;-)
Anneleen

La Mama zei

Een superdikke proficiat en een dikke knuffel vanwege je trouwste fan :-)
Ik kan vanop de eerste rij getuigen dat jouw hart en ziel in dit blogske ligt!
Want schrijven (af en toe met een kritische pen...) en lezen is echt "jouw ding"!