31 januari 2013

Wit-Wit heeft nieuwe voorzitter!

Afgelopen dinsdag was er bestuursvergadering van Wit-Wit. Aan het begin van het 25e jaar van Wit-Wit (jaja, de feestactiviteiten worden gepland) vonden er ook enkele bestuurswissels plaats.

Christophe gaf na bijna 20 jaar het voorzitterschap door... We bedanken Christophe van harte voor al deze jaren inzet als voorzitter van onze club! APPLAUS!!! Zijn plaats als voorzitter wordt ingenomen door Joris, die op zijn beurt de functie van secretaris aan Julie doorgeeft.

Het bestuur van Wit-Wit ziet er nu zo uit :

- Voorzitter : Joris
- Secretaris : Julie
- Penningmeester : Erwin
- Jeugdverantwoordelijke : Sophie
- Competitie en wijnactie : Jochim
- Webmaster : Christophe
- Bestuurslid : Ilse
- Bestuurslid : Anneleen
- Bestuurslid (ouders) : Marijke
- Bestuurslid (ouders) : Bart
- Bestuurslid (senioren) : Jean-Claude

3 opmerkingen:

De opper zei

proficiat Christophe voor je 20 jaar inzet respect!
kmoet ook vaststellen dat er meer leden in het bestuur zitten dan spelers in heren en dames 1 samen!!!!!

Erwin zei

Ja, democratie eist z'n tol. Als je ook ander groepen (ouders, senioren) inspraak wil geven dan moet je je bestuur verruimen. En ook de "statistieken" natuurlijk niet vergeten ;-) ;-)

De opper zei

idd die statistieken zorgen den dag van vandaag zeker niet alleen voor het natje en het droogje zeker, zoals in mijn tijd?! ben wel blij da die van mij nu ook in het bestuur zit zo heb ik een rustige avond als er vergadering is! en moet ik niet in de een of de andre positie die voor haar confortabel is maar zeker niet voor mij om naar TV te kijken!